Re-enactment in Spijk op 16 en 17 April

Hallo, Hierbij een kleine update omtrent de re-enactment te Spijk op 16 en 17 April 2016. De vergunningen en gesprekken van locaties zijn bijna rond. We kunnen dus met een mooi en bijzonder evenement Spijk weer in de spotlights zetten.

De acteurs hebben er zin in maar … er zijn ook mensen nodig die als burger figureren op 16 en/of 17april. Het is de bedoeling dat je in kleding van de periode rond 1945 in het dorp loopt, fietst etc. We nodigen U/jullie dan ook uit om hierin creatief te zijn. Dit alles is natuurlijk nodig om de juiste sfeer te kunnen creëren.

Kortom lijkt je het wat om te figureren? Of heb je nog vragen? Stuur een email naar spijkdb@gmail.com of reageer via het contactformulier op www.dorpsbelangenspijk.nl.

Belangrijk om te weten is dat de kosten voor uw eigen rekening zijn.

Er is geen sprake van sympathie voor het gedachtegoed van de toenmalige bezetter.

Met vriendelijke groet,
stichting dorpsbelangen Spijk in samenwerking met ETOR

Richard Hofstee

Dorpsagenda