Oproep cultuur/toerisme vanuit gebiedsregie

Op ‘t strand van Hoogwatum zijn eerder schitterende concertjes gehouden

Kiek over Diek viert binnenkort feest en daar hebben we uw hulp bij nodig! Bent u actief op het terrein van cultuur of toerisme of bent u ondernemer? Kom dan naar de bijeenkomst op 8 februari aanstaande van 16.30 uur – 18.00 uur in de raadszaal van het gemeentehuis (ingang Kerkplein in Uithuizen).

Nog 4 maanden…… en dan is het 90 kilometer lange fietspad “Kiek over diek” klaar. Ook zijn dan de trekkershutten en de camperplaatsen in Noordpolderzijl en de Toeristische Overstap Plaatsen (TOP) in Noordpolderzijl en Eemshaven klaar. Dit wordt gevierd met een groots festival onder de naam OVERdeVLOED dat plaatsvindt van 3 tot en met 5 juni 2016. Dit is een festival voor en door Groningers. Noteert u alvast deze datum in uw agenda, want het Waddenfonds, de Provincie en alle Waddengemeentes willen deze opening graag met u vieren. Dat begint op vrijdag 3 juni met een speciaal Waddenconcert en op zondag is er een theatervoorstelling.

Helpt u mee met uw eigen mini-festival?
Maar er is nog veel ruimte voor meer activiteiten! Om het festival verder vorm te geven, hebben we uw hulp nodig. Daarom zoekt de organisatie van OverdeVloed enthousiaste inwoners, ondernemers, verenigingen die samen activiteiten willen organiseren in onze gemeente. Lees meer op de website over het OverdeVloed festival.

De koffie staat klaar vanaf 16.00 uur; we hopen u 8 februari te ontmoeten!

Dorpsagenda