Traditie zet zich voort

Sinds dit schooljaar zijn CBS Bierum en CBS De Burcht gefuseerd en zijn verder gegaan onder de naam CBS De Borgstee. Tijdens de overleggen die er destijds geweest zijn, werden de scholen gevraagd welke tradities ze graag wilden meenemen naar de nieuwe school. CBS Bierum gaf toen duidelijk aan dat zij graag weer met de midden- en bovenbouw een lampion van een voederbiet willen maken. Vandaag was het zover. Een oude traditie heeft zich voort gezet. Ruim 90 leerlingen hebben vandaag op school een lampion van een voederbiet gemaakt. De biet werd thuis al uitgehold en op school werden er figuurtjes in gesneden. Ondanks dat de mesjes voor het grootste gedeelte waren afgeplakt met tape, werden er toch ook dit jaar weer genoeg pleisters geplakt. Om half 1 kwam jurylid Ron van de bloemenshop uit Spijk om de drie mooiste lampions per klas aan te wijzen.

Dorpsagenda