Voorstelling IVAK tijdens Kinderboekenweek

Wondere Wereld

Op donderdag 8 oktober zijn de groepen 3 t/m 8 van de o.b.s. Fiepko Coolman naar de voorstelling voor de kinderboekenweek van het IVAK geweest. De voorstelling ging over het zwarte gat. Professor Akida had een teletracker waarmee hij door middel van een withe ball in het zwarte gat kon kijken. Dit ging natuurlijk mis en de professor en Kris vielen in het zwarte gat en vochten daar met bacteriën. Gelukkig kwam alles weer goed en konden ze weer naar aarde.
Ilona Kramer / Fiepko Coolman

De leerlingen van groep 3 t/m 8 hebben vandaag genoten van de spannende voorstelling “Wondere Wereld”, uitgevoerd door het Ivak. De voorstelling ging over een professor die een bijzonder apparaat had ontwikkeld, waarmee je door zwarte gaten kon reizen. Tijdens de voorstelling werd er gereisd van microwereld naar macrowereld en weer terug naar onze wereld.
Peter van Kooten / De Borgstee


Foto’s Peter van Kooten

Dorpsagenda