Kwartetten en we worden wereldkampioen?

Ik weet niet hoe het u vergaan is gisteren tijdens de kwartfinale maar ik zat af en toe met kromme tenen te kijken. Natuurlijk ben ik een van die Nederlanders die van mooi voetbal houdt en niet van tikkie terug …. nog een tikkie terug … tikkie breed en weer een tikkie terug. Vreselijk die ^&%&*^ penalty’s.

Uit de vorige poll bleek dat we niet echt veel vertrouwen hebben in Oranje. Ben benieuwd hoe we daar nu over denken zo tegen de eindfase van het toernooi. Aan de rechterkant op de site kunt u in de herkansing aangeven hoe u er nu over denkt.

4-3-3 , 5-3-2 het kan me niet schelen als ze maar kampioen worden en revanche nemen op de gestolen WK’s in Duitsland en Argentinië. Ik hoop natuurlijk op 5-1 want nog twee en ik heb een kwartet.

Jan G. Hazeveld