Dauwtrappen o.l.v. Dirk Bos

In het kader van de feestweek 2014 verzamelden de vroege vogels van ons dorp zich om kwart voor zes bij de kantine van de ijsbaan voor het jaarlijkse dauwtrappen. Vanaf Jukwerd werd er gelopen naar Nieuwenklooster, De Wierhuizen en via Tjamsweer terug naar Jukwerd. Om kwart over acht was iedereen weer terug in de kantine voor een copieus ontbijt.
Daarna ging iedereen naar huis om zich op te maken voor de sterrit van vanavond.

Zie het fotoverslag hieronder.

Piet-Jan Schalk

2 thoughts on “Dauwtrappen o.l.v. Dirk Bos

  • 29 mei 2014 om 14:29
    Permalink

    Het was een mooi tochtje, waarbij Dirk ons ook nog onderhoudend kon vertellen over de cultuurhistorische waarde van het gebied waar we doorheen liepen! Bedankt Dirk en bedankt DB/feestweekcommissie!

  • 30 mei 2014 om 12:01
    Permalink

    Bedankt Piet Jan, het was een positieve en humoristische tocht.

Reacties zijn gesloten.