Minimaal 59 vandalen actief in Spijk


Deze week werd Spijk opgeschrikt door vernielingen in de speeltuin. Speeltoestellen voor de kinderen zijn beklad met zeer verwerpelijke teksten. Deze handelwijze is in het Westen gemeengoed, maar hier in het Noorden worden we daar gelukkig zelden mee geconfronteerd.

Spijk.net maakte deze week melding van het vandalisme. Gezien het grote aantal lezers van dit bericht, mogen we aannemen, dat wij Spijksters niet gediend zijn van dit soort praktijken.

Dat onderaan het bericht 59 mensen aangeven dat ze het leuk vinden, komt mij toch een beetje vreemd voor. Het zal toch niet zo zijn, dat er in Spijk minimaal 59 vandalen actief zijn.
De berichten op spijk.net worden automatisch op Facebook geplaatst en daar hebben de gebruikers de mogelijkheid een bericht te liken. Het wordt tijd dat Facebook respondenten wat meer keuzemogelijkheden biedt om te reageren.

Dorpsagenda