Vierduizend Euro voor u


Gisterochtend ben ik naar Technisch Expert Jansen in Uithuizen geweest. Ik was bepaald niet de enige, honderden belangstellenden hebben die dag het bedrijf bezocht.
Binnenkort wordt er een regeling van kracht waarbij huiseigenaren met aardbevingsschade, die energiebesparende maatregelen treffen, een vergoeding van € 4000.— kunnen aanvragen. Deze regeling dient als compensatie voor de overlast door aardbevingsschade en als waardevermeerdering van uw woning. Expert Jansen speelt voortreffelijk in op deze maatregel. Zij kunnen een drietal energiebesparende pakketten leveren, die elk een waarde van vierduizend Euro vertegenwoordigen.

In Spijk zijn ook een aantal bedrijven op dit gebied actief. Hierbij nodig ik deze uit, om in het kader van de regeling met een aantal aanbiedingen te komen, die onweerstaanbaar zijn voor de Spijksters.
Maak er een mooi verhaaltje van, dan zal spijk.net dat met veel plezier publiceren.

3 gedachten over “Vierduizend Euro voor u

  • 12 oktober 2014 om 11:26
    Permalink

    Waarom alleen aanbiedingen . En wat de regeling betreft ik heb begrepen dat het om woonverbetering gaat, en dat op 5 november de provincie een besluit neemt hoe het er precies uit komt te zien. Leuk he twee maanden de 5 een verrassing.
    Ben Gloudemans

  • 13 oktober 2014 om 15:21
    Permalink

    Dit soort maatregelen hebben voornamelijk als doel Groningers de ogen dicht te smeren en het werkt lees ik! Honderden! Leuk die subsidies op warmtepompen, zonnepanelen, HR-ketels, isolatiemateriaal enz. maar het werkelijke probleem wordt natuurlijk niet aangepakt. Bij ongewijzigd beleid zullen de aardbevingen blijven en kunnen zelfs zwaarder worden. Huizen blijven onverkoopbaar, maar ja je hebt een nieuw keteltje. Het is toch niet de bedoeling om allerlei niet aarbeving gerelateerde subsidie regelingen op te tuigen waar Jansen en co weer aan verdienen? Wat gaan de we doen als de bevingen een zwaarte krijgen van 4.8 of meer? Wat voor zoethoudertjes krijgen we dan, voedselbonnen of belastingaftrekbare rubberboten en -laarzen als de dijken het niet meer houden? Ik heb nog geen drietal maatregelen gelezen die de aardbevingen nu en op de lange termijn doen stoppen.

  • 15 oktober 2014 om 18:04
    Permalink

    Vandaag 15 oktober even op de jaarmarkt gesproken met Dhr Emme de Groot beter bekend als de burgemeester van Delfzijl die ook aan de dialoogtafel zit.
    Die 1,25 miljoen worden over 5 jaar uitgesmeerd, en er komen nader te bepalen voorwaarden die op 5 november maar voor 1 april 2015 bekend worden gemaakt.
    Het is dus niet zo dat men zomaar even 4000 euro kan ophalen
    Let dus op de site van NAM of Provincie of men aan de eisen voldoet.
    Ben Gloudemans

Reacties zijn gesloten.

Dorpsagenda