Storm en de reclameborden


Mijn mailbox overstroomde bijna van de woedende mailtjes van de eigenaren, toen ik een paar jaar geleden in deze column kritisch schreef over de reclameborden op aanhangwagentjes langs de N33. “Ik moest me er niet mee bemoeien, het was nodig om bekendheid te geven aan hun bedrijf.”

Na de storm van afgelopen maandag liggen drie van de vier borden ondersteboven. Nu, op zaterdag steken de wielen van de karretjes nog steeds radeloos omhoog.
Iedere weldenkende burger neemt na de storm de schade op en herstelt wat nodig is. Deze ondernemers echter niet. Zij laten de boel de boel en vergewissen zich er niet eens van of hun borden schade aan derden hebben toegebracht. Als zij het belang van de reclameborden inmiddels niet meer inzien, dan moeten ze de borden weghalen.

Of zou het zo zijn dat de omgevallen borden symbolisch zijn omdat de bedrijven zelf op omvallen staan.

4 gedachten over “Storm en de reclameborden

  • 2 november 2013 om 13:25
    Permalink

    Een goed bedrijf hoeft geen reclame,opruimen die bende.

    • 2 november 2013 om 15:13
      Permalink

      een goed bedrijf maakt natuurlijk reclame .. een mooie banner op onze site bv maar idd niet zo’n debiele kar in een weiland. Bij de gemeente zijn te beroerd om bruine informatieborden te plaatsen maar toestemming voor dit soort idiote karren wordt gewoon gegeven. Om in jouw lijn te blijven jan .. VOT DER MIT!

  • 5 november 2013 om 09:35
    Permalink

    Ja, het ziet er niet uit, met zo’n entree krijgt men een lekker beeld van ons mooie pittoreske dorpje…

  • 16 december 2013 om 15:27
    Permalink

    Even voor de goede orde, De gemeente hef geen toestemming verleend voor de borden. Maar handhaving heeft geen prioriteit zegt de gemeente.

Reacties zijn gesloten.

Dorpsagenda