Muziek in ‘t Noorden

Een paar weken geleden werd mijn vrouw door een collega geattendeerd op deze website. Aangezien ik bezig ben om naamsbekendheid te krijgen in het noorden van Groningen leek mij dit een goede plek om een banner en een redactioneel stukje te plaatsen met uitleg over wat ik doe.

Mijn naam is René Diekstra, en ik ben geboren in 1979 in Warffum. Sinds 2008 woon ik in Oudeschip, samen met mijn vrouw en mijn dochter van 2. Al van jongs af aan maak ik muziek en bespeel ik verschillende instrumenten. Het afgelopen jaar ben ik bezig geweest om carriere te maken in de muziek, in de eerste plaats als componist (voor bijvoorbeeld reclame muziek) en sessiemuzikant, maar ook als leraar. Ik geef gitaar- en basgitaarles in mijn studio in Oudeschip, maar heb ook de mogelijkheid om aan huis les te geven. Voor meer informatie, of om je in te schrijven kan je kijken op mijn gitaarles pagina. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, meld je dus snel aan voor een gratis en vrijblijvende proefles.

In onze tuin zijn we momenteel een grote muziekstudio van 60m2 aan het bouwen. Daar wil ik in de toekomst naast mijn eigen werk ook (lokale) bands op gaan nemen. Daarnaast wil ik er samen met mijn vrouw poplessen gaan geven, waarbij we kinderen en eventueel ook volwassenen een band laten formeren zodat ze gezamenlijk muziek kunnen maken en leren om samen te spelen. Wil je meer informatie hebben kijken dan op mijn website renediekstra.nl.

Mensen die geïnteresseerd zijn in gitaren wil ik aanraden om zaterdag 3 maart naar de Noorder Gitaardag in het Muziekgebouw aan de Heiligelaan 71C in Zuidbroek te komen. Ik zal daar tussen 12:00 en 17:00 in samenwerking met Ger Warink Muziek een aantal bijzondere Larrivee gitaren demonstreren.

Dorpsagenda