Nieuws van CBS de Burcht

Afscheid meester Fabriek
Afgelopen donderdag namen we afscheid van meester Fabriek. Hij gaat nu werken in Friesland. We hebben een prachtige tijd met hem gehad, we zullen hem gaan missen! De hele dag hebben we feest gevierd. Een kind zei: eigenlijk is het helemaal geen feest, want meester gaat weg! Zo is het! Meester Fabriek werd om half negen door alle leerlingen en ouders welkom geheten. De kinderen stonden hem op te wachten met slingers en ondertussen klonk het Fries volkslied. Daarna zongen we nog een afscheidslied. Om elf uur heeft meester Fabriek kunnen genieten van toneelstukjes uit alle groepen. Er werd gedanst, gezongen, Villa Achterwerk werd nagedaan en groep 7/8 deed “The voice of meester Fabriek”. Na deze voorstelling werden de kinderen op patat getrakteerd. `s Middags konden de kinderen genieten van een toneelstuk met (een nep) meester Fabriek in de hoofdrol en daarna boden we het afscheidscadeau aan. Aansluitend was er een receptie. We wensen meester Fabriek veel succes met zijn nieuwe baan en bedanken hem voor de geweldige tijd!

Jongens groep 7 & 8 kampioen zaalvoetbal
De jongens uit groep 7 & 8 zijn afgelopen woensdag kampioen zaalvoetbal geworden. De heren wonnen drie wedstrijden en verloren er een. Twaalf punten was genoeg voor een plek in de finale. Deze wisten ze glansrijk (4 – 1) van CBS de Meerpaal te winnen. Heren, gefeliciteerd!

Erik Stam nieuwe directeur CBS de Burcht
Meester Erik Stam is onze nieuwe directeur. Hij is ook directeur van CBS de Vore te Delfzijl. Woensdag 7 maart is zijn eerste werkdag. Meester Erik Stam is elke dinsdag en woensdag aanwezig.

Peter van Kooten

Dorpsagenda