Poolster D1 Kampioen !!!

Kou, mist en een gezonde dosis spanning konden ons niet weerhouden om vanmorgen aan te treden in Haren.
De lat ligt hoog: bij gelijk spel of winst van Poolster D1 zijn we kampioen!
Na het eerste fluitsignaal staan we direct onder druk, wat snel resulteerd in een 1-0 achterstand.
Onze jongens vechten echter goed terug wat een aantal grote kansen oplevert, maar helaas geen doelpunten….
De wedstrijd gaat heen en weer, we zijn aan elkaar gewaagd.
Gorecht benut vlak voor rust een kans en maakt 2-0.
In de rust ( wat zich op het veld afspeelde), wordt de 1e helft besproken. Na een goede peptalk van Henk beginnen de jongens aan de 2e helft.
We zijn fel en bijna ieder duel wordt gewonnen. Gorecht valt aan, maar na een snelle uitbraak van Poolster scoort Twan 2-1 !
De druk blijft hoog, we blijven echter goed ons doel verdedigen als team.
Na een aantal wissels aan onze kant scoort Twan ( net 30 sec weer in het veld), de gelijkmaker 2-2 !!
De wedstrijd ligt weer open en er komt wat meer rust in het spel van ons.
Er wordt goed samen gespeeld en dit resulteert dankzij Nelson in 2-3. En mooie goal van hem, en het kampioenschap is zeker!!
Prachtig om te zien hoe dit feestje wordt gevierd door de jongens, de leider en zeker ook de ouders.
De spelers krijgen van Henk allemaal een oorkonde,en uiteraard mag de confetti en de  kinderchampagne niet ontbreken!
Spelers van D1, leiders en ouders bedankt voor een spannende en sportieve najaarsreeks!!!