Gastendag 2011 in Spijk

Zaterdag 4 juni 2011 is in Spijk de gastendag geweest. Ruim tweehonderd oud dorpsgenoten hebben de gastendag bezocht. Het programma voor de dag zat fantastisch in elkaar en iedereen heeft zich dan ook geweldig geamuseerd. Met toespraken van de voorzitter van de Stichting Dorpsbelangen, Klaas Kooistra en burgemeester Emme Groot werd de dag rond tien uur geopend. Dindua gaf ook acte de presence. Het ochtendprogramma vond in de tent plaats, in de middag waren er activiteiten in het dorp. Om twee uur werd de naam van het bruggetje in het Dobbepad onthuld. Zie het videoverslag hieronder.

2 gedachten over “Gastendag 2011 in Spijk

 • 5 juni 2011 om 12:05
  Permalink

  bedankt voor de gastendag,het was erg goed georganiseerd.
  we hebben genoten.
  tot over 5 jaar hopen we.

  vr.groet anneke faber-hoeksema

 • 13 juni 2011 om 19:20
  Permalink

  Ben het volkomen eens met de reactie van mijn zus. Ook ik hoop er over 5 jaar weer bij te zijn.

  Vr. groet, Carla Breider-Hoeksema

Reacties zijn gesloten.

Dorpsagenda