Poolster blijft op koers

In deze rare week waar ik donderdag de kat begraven heb en gisteren Reina haar scootmobiel maatje heb laten inslapen toch een verslagje van de wedstrijd. Allereerst jongens van de eerste selectie bedankt voor jullie smsjes en reacties!

Na de wedstrijd van vorige week stond er vandaag weer een belangrijke pot op het programma. Bij verlies stonden we op de ranglijst met lege handen. Natuurlijk wachten er nog zes wedstrijden , maar toch. Poolster heeft het moeilijk in deze periode. Er zijn een aantal spelers geblesseerd en de elf die in het veld staan zijn ook niet helemaal fit. Juist nu de prijzen verdeeld gaan worden werkt dit tegen ons. Gelukkig viel de enkelblessure van Vincent mee, Johan moest vanwege een hardnekkige wreefblessure wel gewisseld worden in de rust. Volgende week zaterdag zijn we vrij. Geen oefenwedstrijd gaan spelen maar lekker een kaartje leggen met elkaar! Hopelijk zijn we dan de volgende competitiewedstrijd weer compleet. Dennis Smit en Pieter Meyerhof zijn er dan waarschijnlijk weer bij.

GEO was vandaag de tegenstander. Vorige week wist deze ploeg afgetekend van Mussel te winnen. Poolster begon goed aan de wedstrijd. We hadden het meeste balbezit maar wisten dit niet om te zetten in kansen. De grootste mogelijkheid kwam van de aanvoerder. Hij probeerde net als tegen Mussel de keeper van grote afstand te verrassen, de laatste wist deze poging nog net tot een corner te verwerken. GEO kwam middels counters er een aantal keren gevaarlijk uit. Een schot ging via de voet van Jeroen maar net naast. De scheids liet erg veel toe en maakte niet erg veel gebruik van z’n fluit. Gelukkig wel toen een GEO speler oog in oog kwam met onze doelman. Zo hadden wij het meeste balbezit maar GEO de beste kansen.

Na de rust nam GEO het heft in handen. Johan was gewisseld voor Gerard. Gerard speelt echt op de spits positie. Johan liep de eerste helft behoorlijk te sleuren op het middenveld. Erik kon dit de tweede helft niet in z’n eentje bolwerken. Zo kon het gebeuren dat GEO het spel naar zich toetrok. Gelukkig werd er wel gewerkt. Dit is ook een compliment naar het elftal. We zijn uit vorm, dat kan iedereen zien. Eigenlijk hebben we geen uitgespeeld kans gehad. Danny en Rene werden gewisseld voor Niels en aankomend talent Roy Schuit. Een kwartier voor tijd kregen onze jongens een opleving en had er met een beetje geluk ook gescoord kunnen worden. Jeroen was er met een vrije trap tegen de lat nog vlak bij. Het mocht niet zo zijn. GEO was er in de laatste minuut ook nog dichtbij. Zo eindigde deze wedstrijd in een doelpuntloos gelijkspel. Een stand waar iedereen wel mee kon leven. De overige uitslagen waren best gunstig, zodat we vandaag weinig averij opliepen.

Een smetje op deze zaterdag was de blessure van Peter Kooistra. Terugkomend van een enkelblessure speelde hij vandaag met het tweede in Groningen. In de kantine werd verteld dat hij een scan moest maken van dezelfde gekwetste enkel.  Hopelijk valt het mee.

Dorpsagenda