Het Pannekoekenfestival 2024

Het Pannekoekenfestival 2024
Pannekoeken en bands, dat klinkt toch als muziek in je oren?! Vijf Popschool dorpen bundelen hun krachten tijdens de eerste editie van het Pannekoekenfestival. Popschool bands uit Stedum, Spijk, Garmerwolde, Engelbert en Zeerijp sluiten het schooljaar knallend af met een eindpresentatie.

Al ruim 13 jaar is De Rijdende Popschool actief in onder andere Stedum, Garmerwolde en Spijk, waar aan de hand van popliedjes in bandformatie muziek gemaakt wordt met kinderen, jongeren en volwassenen.

Wanneer: Zaterdag 6 juli 2024
Locatie: Spiekhoes
Nesweg 1, 9909 AV Spijk

Programma:
11:00 Opening festival
12:00 De Rijdende Pannekoek
17:00 Einde

Wij nodigen iedereen uit om met ons deze feestelijke afsluiting te vieren.
Kom je ook?

De Rijdende Popschool
Roderik

Pannekoekenfestival 2024

Dorpsagenda