Optreden Jetta Post als afsluiter van het seizoen

Op donderdagmiddag 2 mei a.s. is het helaas alweer de laatste ontmoetingsmiddag van ons seizoen. We hadden jullie als bezoekers een vrolijke gast beloofd en die hebben we gevonden! in de persoon van Jetta Post uit Warfhuizen!

Jetta is een bekende persoonlijkheid in het Noorden, ze presenteert, is dagvoorzitter, maar bovenal is ze een streektaalzangeres! Ze staat erom bekend dat ze van ieder optreden een feestje maakt, haar motto is dan ook: het leven is een feest! Ze boeit haar publiek van het begin tot het eind met sfeervolle luisterliedjes, vrolijke songs, ömtoalde” klassiekers, liedjes van Ede Staal en andere Groningse artiesten. Maar ook eigen werk zoals bijv. ” Deur Weer en Wind mien stad” over Delfzijl. Ze probeert de mensen te raken, vermengd met een flinke dosis vermaak.

Kom gezellig allemaal langs die middag in het Spiekhoes, het begint om 14:30 uur. Er is een traktatie bij de thee en na het optreden is er nog gelegenheid om eventueel een drankje te drinken.

We verheugen ons op een gezellige middag als afsluiting van dit seizoen en wensen jullie ook alvast langs deze weg een hele mooie zomer toe!

Ontmoetingsgroep 55+ Spijk
Henny Koop

foto: Jetta Post https://www.jettapost.nl/

Dorpsagenda