Sint Maarten 2023

Sint Maarten gaat meestal gepaard met regen en kou, maar dit jaar was het wel heel extreem. Koud was het niet echt, maar de regen kwam de hele dag al met bakken uit de hemel. Blij dat ik niet meer op pad hoef, maar altijd leuk om bij de deur te staan. Er kwamen minder kinderen aan de deur dan voorgaande jaren, maar dat was te verwachten. Het repertoire is al jaren hetzelfde, de lampionnen daarentegen verrassen me elk jaar weer. Er waren 3 kinderen met alleen een stokje met lampje, de lampionnen waren helaas door de regen vergaan, maar dat mocht de pret niet drukken. Het molenteam heeft weer vele poffertjes gebakken, maar moest natuurlijk eerst zelf even voorproeven. En gelijk hebben ze, want je moet wel weten wat je weggeeft. Alle kinderen bedankt voor het lopen en aanbellen, ik heb er weer van genoten.

Linda Scheltens

Foto’s Linda Scheltens:

Foto’s Jan D. Pijper:

Dorpsagenda