Team Jesper sluit super voldaan af na het Oranjepad

Op vrijdag 6 oktober is team Jesper afgereisd naar een bungalowpark in de buurt van het Oranjepad, we wilden niets aan het toeval overlaten en super voorbereid aan de start verschijnen. Maar dat was natuurlijk ook om nog een beetje meer voorpret te garanderen.

En wat hebben we een geweldige prachtige dag gehad. Het zonnetje scheen uitgebreid voor ons deze zaterdag en in zomertenue verscheen de 20 km groep bestaande uit: Annelies, Richard, Wouter, Marieke, Marleen, Esmee, Wim, Chantal, Migèl, Iris, Elsa en Kelly dan ook stralend aan de start. Het werd de organisatie al snel duidelijk wie #team Jesper nu eigenlijk was, want door onze mooie petten waren we goed herkenbaar.

Een prachtige tocht door bosrijkgebied in en om paleis Soestdijk volgde, in een lange sliert van oranje gekleurde wandelaars. Allemaal met ons eigen verhaal en toch een beetje hetzelfde… we kennen allemaal iemand dichtbij of soms iets verder af die met een vreselijke spierziekte te maken heeft. Dat geeft op een ‘eigenaardige’ en over het algemeen verdrietige manier verbinding. Maar deze dag hebben we vooral als heel bijzonder beleefd en met veel plezier volbracht. De 5 km groep bestaande uit Oma Gré, Danny, Kor, Jorien, Tessa, Zoë, Jesse en uiteraard Jesper kon gelukkig de laatste 2 km bij de 20 km aansluiten zodat we gezamenlijk over de finish kwamen waar opa Henk ons op stond te wachten. Daar kregen we een mooie medaille en prachtige oranje gerbera’s overhandigd en was het tijd voor een welverdiend hapje en drankje.

Toen we door de organisatie gevraagd werden om nogmaals door de finish te lopen, om prinses Beatrix te ontmoeten, kwamen we uiteraard nog even weer in actie. Wat een geweldige afsluiting van onze totaal ‘uit de hand gelopen’ inzamelingsactie. Wat zijn we trots om maar liefst €11771,- te hebben kunnen doneren aan het Spierfonds voor het onderzoek naar gentherapie.

Echt moe, maar super voldaan kijken we terug op de afgelopen maanden. We hebben zo veel mooie reacties, complimenten, gesprekken, kaarten, appjes en succes wensen gekregen, dat hebben we als heel bijzonder ervaren. Ook nu de actie echt is afgerond komen er nog steeds glunderende mensen op ons af om te vertellen hoe mooi of ze dit hebben gevonden. We hebben met z’n allen een wel heel mooie herinnering gemaakt…….

Namens team Jesper heel erg BEDANKT!!!

Kelly

Dorpsagenda