Kom ons team versterken!

Beste inwoners van Eemsdelta,

De brandweer van Bierum is op zoek naar nuchtere en praktische collega’s om het hechte team te versterken. De brandweer staat klaar voor de buren en gemeenschap waarin u leeft. Bij brand, bij ongevallen of bij het redden van dieren. Kortom een zeer belangrijke taak op het gebied van veiligheid.

De brandweerlocatie Bierum bestaat uit 13 vrijwilligers met allemaal verschillende achtergronden. Eén keer in de twee weken oefenen ze met elkaar op donderdagavond. Woont u op korte afstand van de brandweerkazerne in Bierum? Bent u iemand die zich wil inzetten voor de omgeving? Dan vraag ik u om te overwegen om brandweervrijwilliger te worden.

Op zaterdag 24 juni van 13.00 tot 16.00 uur organiseert brandweer Bierum een informatiebijeenkomst aan de Spijksterweg 5 bij de brandweerkazerne. Twijfelt u nog? Of wilt u graag meer informatie over het werk van brandweervrijwilliger? Meld u dan aan via wordbrandweervrijwilliger.nl/bierum en ervaar of brandweervrijwilliger iets voor u is.

Heeft u zich niet aangemeld, maar heeft u wel interesse, wij zijn van 13:00 tot 16:00 uur op de kazerne aanwezig. Past deze tijd niet, laat het dan even weten 0651288787

met vriendelijke groet,
burgemeester gemeente Eemsdelta ,

Ben Visser

 

Dorpsagenda