Speeltuinvereniging weer een stap verder

Op dit moment zijn we druk bezig met het aanvragen van subsidies en fondsenwerving. Het wachten is op voldoende geld om de plannen voor een nieuwe speeltuin om te kunnen zetten in een daadwerkelijke speeltuin. Op de poll op deze site werd goed gereageerd.  De meeste mensen gaven hun voorkeur aan het tweede ontwerp. Ook op school is er, op ons verzoek, een poll gehouden onder de leerlingen van KC ‘t Maar. De leerlingenraad heeft hierbij goed geholpen. Daaruit kwam ook het tweede ontwerp als voorkeur naar buiten. We gaan dus ook met het tweede ontwerp aan de slag. Het verplaatsen van de bult zand had nogal wat voeten in de aarde, maar is deze week eindelijk weggehaald.

Mocht u de speeltuinvereniging willen steunen, dan kan dat uiteraard. Het geld gebruiken we o.a. voor onderhoud aan de speeltoestellen, verzekering, de jaarlijkse speeltuinmiddag voor de kinderen etc.. Voor 10,- bent u lid en voor 5,- donateur. Wilt u de speeltuinvereniging steunen met een groter bedrag dan mag dat natuurlijk ook. Voor meer informatie kunt u mailen naar speeltuin@spijk.net.

Bestuur speeltuinvereniging Priegeltoen

Ontwerp nr 2:

Dorpsagenda