Moederdagplein 2023 Bie de Jongens

Groots Moederdagplein bij Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” in Spijk
Ook dit jaar zullen we dit uitbundig gaan vieren. Op het voormalige schoolplein van wel 650 m2 gaan we ook dit jaar weer een heus moederdagplein creëren. Speciaal voor moederdag zal er, net als voorgaande jaren, een verscheidenheid aan boeketten voor u klaar staan. Laat u liever een boeket schikken, ook daarvoor is er een ruim assortiment snijbloemen. Ook aan de bijzondere kamerplant wordt gedacht, voor de orchideeënliefhebbers zullen er bijzondere exemplaren aanwezig zijn. Op het moederdagplein staan weer vele mediterrane planten zoals palmen, olijfbomen, citrusboompjes ,polygala’s en strelizia’s. We hebben weer volop buitenpotterie om bijv. bij uw plant gelijk een mooie pot uit te zoeken. Ook zal er een diversiteit aan bloemen- en plantenarrangementen voor u klaar staan. Dit alles uit eigen binderij.

Er zijn volop eenjarige perkplanten verkrijgbaar, geraniums, lobelia’s, petunia’s etc. Wilt u liever een mooie hangplant weggeven, dan hebben wij de welbekende mixhangers met waterreservoir. Zeer handig voor de warme dagen. Speciaal voor de moeders is er dit jaar ook heerlijke chocolade in hartvorm of met likeur 43.

In samenwerking met Hotel/ restaurant Ekamper te Oosteinde en Restaurant Eemshaven te Losdorp hebben we vanaf maandag 8 mei t/m zaterdag 13 mei een Moederdag aktie waarbij een aantal dinerbonnen te winnen zijn. Bij inlevering van uw kassabon,met daarop uw naam en telefoonnummer, wordt er op 14 mei (Moederdag) een winnaar getrokken. Als u gewonnen heeft wordt u hiervan telefonisch op de hoogte gebracht.

Wilt u iets laten bezorgen, dat kan, wij hebben dit jaar meerdere bezorgers. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, bel ons dan voor de mogelijkheden. Heeft u bijzonderen wensen laat ons dit dan tijdig weten. Ons telefoonnummer is 0657551146

Moederdagplein:
donderdag 8:30 – 18:00 uur
vrijdag 8:30 – 20:00 uur
zaterdag 7:00 – 17:00 uur

Wij hopen er met u een gezellige week van te maken! U bent van harte welkom aan de Ubbenasingel 46 te Spijk. Speciaal voor de kids is er een reusachtig springkussen.

Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens”
Ron en Klaas-Jan Moesker

Dorpsagenda