Ommetje Spijk

In samenwerking met Landschapsbeheer Groningen zijn wij gestart met het realiseren van Ommetje Spijk. Tijdens deze wandeling willen wij de wandelaars diverse mooie plekjes van Spijk laten zien. Om de informatie achter deze mooie plekjes met de mensen te delen, willen we graag bij het begin van het Ommetje een informatiebord plaatsen. Hier zullen wij aangeven hoe men via QR codes tijdens de route de informatie kan vinden en lezen.

De volgende “mooie plekjes van Spijk” willen we graag meenemen.

 • Jelishorn
 • Spijksterbos / boerderij Polhuijs
 • Huttentil
 • Kerspelpad
 • Molen Ceres
 • Kerk
 • Pastorie
 • Willem de Merode
 • Munitieloods
 • Begraafplaats
 • Vlasfabriek

Lijkt het u nou ook leuk om een stuk te schrijven over één van deze onderwerpen, die dan vervolgens te lezen zal zijn via de QR code, of heeft u zelf ook nog informatie in huis die u met anderen wilt delen? Dan zien wij uw reactie graag vóór 1 april tegemoet.  

Samen maken wij er dan een mooi Ommetje Spijk van!

Hinnie Hofman hj.hofman@hotmail.com
Monique Kats monique_kats@hotmail.com
Jan Pijper janpijper@hotmail.com
John Hoving jrchoving@outlook.com 

Werkgroep Groen & Recreëren

*foto: Linda Scheltens

Dorpsagenda