Een heerlijk kerstdiner

Ruim 30 inwoners van Spijk genoten afgelopen dinsdag 13 december van een heerlijk drie gangen kerstdiner. De zaal was ‘s ochtends al in prachtige kerstsferen gebracht door Willy en Gerda.
 Na de opening door Christien Scheele met o.a. een gedicht over aandacht voor elkaar, juist in deze tijd, werden we uitstekend bediend door onze vrijwilligers Ebo, Ria en Gerda, terwijl Kornelia de keuken beheerde. 
In de pauze werd een Gronings kerstverhaal verteld over het Kiend van Bethlehem in de gelijknamige boerderij bij het dorpje Rottum.


Na de afsluiting door Henny Koop, werd iedereen uitgenodigd voor de Nieuwjaarsvisite op 5 januari 2023 om 14:30 uur in het MFC. Daar komt Hanny Gerritsen afkomstig uit Enschede en sinds kort woonachtig in Spijk ons vertellen over haar hobby het Midwinterhoorn blazen. Ze gaat ook voor ons spelen en laat ons vervolgens zien hoe ze van een ruwe boomstam zelf een hoorn kan maken. De activiteiten agenda 2023 wordt later deze week op de site gepubliceerd.

Ontmoetingsgroep 55+ Spijk 
( een verjonging in naam en hopelijk ook van bezoekers)

Henny Koop

Foto’s: Kars Koop

Dorpsagenda