Voedselbankactie bij Coop Buist

Vanuit de kerk organiseren we gewoontegetrouw een voedselbankactie rondom Dankdag voor gewas en arbeid. We willen hierbij ook jullie als dorpsgenoten graag vragen om mee te doen, zodat we samen vanuit het dorp een mooie lading boodschappen kunnen doneren aan de voedselbank Eemsdelta.

Op zaterdag 5 november staat bij de ingang van de COOP een kar waarin u een donatie kunt achterlaten. Daarbij liggen ook papiertjes met het boodschappenlijstje dat u ook hieronder vindt. Het zou geweldig zijn als u ook een bijdrage doet. U mag ook boodschappen doneren die u elders heeft gekocht, of bijvoorbeeld zelf verbouwde groente.

Het boodschappenlijstje met dingen die de voedselbank graag ontvangt:

· Droge pasta met pastasaus;
· Rijst;
· Koffie, thee en suiker;
· Gedroogde kruiden;
· Broodbeleg;
· Houdbare zuivelproducten;
· Persoonlijke verzorgingsartikelen;
· Was- en schoonmaakmiddellen.

Alvast bedankt voor uw steun!

Henk Lenting

Dorpsagenda