Roda 70 B1 zoekt leden

Roda 70 B1 zoekt leden
Ben jij in de leeftijd 13 tot 16 jaar en lijkt het je leuk om te korfballen? Kom dan een keer meetrainen met onze B-ers donderdagavond van 18:30 – 19:30 uur. Locatie `Brede School Noord in Delfzijl. De meeste leden komen uit Spijk en Bierum, het zou leuk zijn als we zo wat meer leden krijgen, zodat we dit seizoen nog wat wedstrijden mogen spelen. De wedstrijden die we spelen zijn altijd op zaterdag. De vereniging bevindt zich in Delfzijl aan de Tuikwerderrak 15. Daar staat ons clubgebouw dat nu, na 52 jaar, gesloopt is. In week 43 wordt er gewerkt aan een nieuw clubgebouw. In de winter mogen we gebruik maken van de gymzaal in de Brede School Noord in Delfzijl. In de zomer zijn we te vinden op ons veld aan de Tuikwerderrak. Mensen die willen meetrainen mogen gratis 2 lesjes meedoen, natuurlijk mag kijken ook altijd.

Noah van Dijken

Dorpsagenda