Podcastserie Vers van Buiten door Kim van Zwol

Heb jij hem al gehoord?
Luister de podcastserie Vers van Buiten. Gemaakt door mij, Kim van Zwol uit Spijk, samen met vriendin Ruth uit Groningen. Supertrots ben ik op het resultaat en iedereen mag het horen, dus daarom zet ik een stukje op www.spijk.net. Dus ik zou zeggen: doe je oortjes in en klik op één van onderstaande linkjes, dan hoor je zes afleveringen vol buitenplezier, avontuur en veerkracht.

Buitenplezier & Veerkracht
In aflevering 6 gaan we wandelend van Zeerijp, via Eenum en Wirdum naar Loppersum, dus dat is een aanrader als je van wandelen én het Groningse platteland houdt. In iedere aflevering gaan we dus echt naar buiten. We wandelen, mountainbiken, fietsen, zwemmen en koken buiten. We komen we de mooiste verhalen tegen. Verhalen over hulp krijgen, over het verliezen van een dierbare of zelf ziek zijn met een gezin aan je zijde, maar ook mooie verhalen over natuur als medicijn, een doedelzakspeler en brandnetelsoep. Luister ‘m!

De hele serie vind je hier:

Spotify

Soundcloud

ApplePodcast

YouTube

(Vers van Buiten vind je ook op Podimo, GooglePodcast en Podbean)

Kim van Zwol

Dorpsagenda