Sneeuwpoppen wedstrijd vs. ijspret

Sneeuwpoppen wedstrijd vs. ijspret

(geen)Sneeuw, ijs en Corona, het blijven bijzondere weken.
Niets is zo pijnlijk als niet kunnen doen waarvoor en waardoor je als vereniging bestaat, namelijk samen met alle leden kunnen genieten van een mooie ijsvloer. Wij snappen dus ook als geen ander de frustraties als omliggende verenigingen andere keuzes maken. Onderhoud aan de baan, kantine, grasmaaien, plaatsen van nieuwe LED verlichting… Allemaal ter voorbereiding van die paar dagen per jaar wanneer het misschien echt kan… Volgend seizoen nieuwe kansen, met water op de baan en vrijwilligers die klaar staan voor een corona vrije winter met de bijbehorende ijspret. Wij snappen de teleurstelling van nu, maar hopen op uw begrip en hebben u als leden ook hard nodig om dit mogelijk te kunnen blijven maken. De sneeuwvoorspelling was een mooi moment om toch iets kunnen organiseren. Helaas bleef de verwachte sneeuw uit. Dit heeft een aantal van onze leden niet weerhouden om hele creatief bedachte sneeuwpoppen in te zenden, waarvan zelfs 1 uit Zeeland! Inmiddels is naar alle bouwers; Luit Jan, Marieke, Teun, Lieke, Zoë, Inge, Lyanne en Jozua een leuke attentie onderweg en of bezorgd.

Bestuur ijsvereniging de ijssport

Dorpsagenda