Meldpunt openbare ruimte verandert vanaf januari 2021

Meldpunt openbare ruimte verandert vanaf 1 januari
Heeft u iets gezien in uw omgeving dat kapot is, zoals een stoeptegel, een omgewaaide boom of uw eigen afvalcontainer? Of ziet u iets anders dat niet in orde is, zoals zwerfafval? Geef dit dan aan ons door via https://www.eemsdelta.nl/iets-melden

Veranderingen in de aanloop naar de nieuwe gemeente Eemsdelta
De app van gemeente Delfzijl zal in de nieuwe gemeente Eemsdelta verdwijnen. Vanaf 14 december 2020 is het doen van meldingen via de app niet meer mogelijk. Meldingen van vóór deze datum worden uiteraard gewoon afgehandeld. Tussen 14 december en 1 januari 2021 kunt u meldingen doorgeven via www.delfzijl.nl/meldpunt

Melding doen vanaf 1 januari 2021? Ga naar www.eemsdelta.nl/meldpunt.

Tekst: uit gemeenteberichten week 49

Dorpsagenda