Winkelhuis Spijk open op 8 mei

Vrijdag 8 mei zal het Winkelhuis Spijk geopend zijn van 11.00 tot 16.00 uur. Dit zal een speciale opening zijn voor Moederdag op 10 mei. Op het terras zal Stijlvol Bloemen aanwezig zijn, verder zullen er producten zijn van Gemaakt door Trisha en Oriflame en in het Winkelhuis zelf kunt u kennis maken met de eigenaren van Aletta’s Cadeaushop (met o.a. hippe droogboeketten) en Marian’s Creatieve Wereld (met leuke hebbedingetjes). Zij kunnen u ook adviseren over leuke cadeaus voor oma’s en moeders. We hebben een uitgebreid assortiment aan producten, zoals haak- en hobby-artikelen van Granny’s Hobbys, echte Groninger koffie van Maalwerk en smaakvolle producten van Delfzielster LekkerZ. Er is dus voor iedere moeder en/of oma iets te vinden.

Wij zullen ons aan de richtlijnen van het RIVM houden; waaronder dat er anderhalve meter afstand gehouden dient te worden en dat u verzocht wordt om met klachten niet te komen. Verder zullen er handschoenen en schoonmaakdoekjes beschikbaar zijn.

Winkelhuis Spijk
Katja van der Kamp

Dorpsagenda