Diverse activiteiten bij Bloemenshop 3Borg Spijk

In verband met Moederdag, aanstaande zondag 14 mei, organiseert bloemenshop 3Borg diverse activiteiten op het Moederdag plein voor de winkel. Hierdoor is de Schoolstraat vanaf donderdagmiddag tot zaterdag 18.00 uur afgesloten voor al het verkeer.
(vanaf zaterdag 13 mei 18.00 uur is de Schoolstraat weer geopend )

Er zullen diverse activiteiten zijn op het plein, zoals: diverse Moederdag presentjes, Moederdag boeketten, kamerplanten, buitenplanten etc. Ook aan de kinderen is er gedacht door middel van een groot springkussen( bij goed weer ). Dit alles op een sfeervol Moederdag plein.
U bent van harte welkom! De koffie met wat lekkers staat klaar. Voor de kinderen ranja met…….

Speciale openingstijden:
Vrijdag open vanaf 8.30 tot 20.00 uur ( dus koopavond )
Zaterdag 8.30 uur tot 17.00 uur.

Ron en Klaas Jan
Bloemenshop 3Borg Spijk

Dorpsagenda