Actie voor mijn neefje Jesper

Al bijna 7 jaar strijdt Jesper tegen de ziekte van Pompe. Er is heel veel onderzoek nodig voor het verbeteren van zijn huidige medicijn, maar ook voor de ontwikkeling van nieuwe methoden zoals stamcel- en gentherapie. Hiermee zou écht genezing kunnen worden gerealiseerd in plaats van de levenslange behandeling. Help je ook mee? Kom naar de stand op de Kerstfair in het MFC te Spijk op 13 december van 16:00 – 21:00 uur of doneer via onze actiepagina.

Kerstglittertattoos en meer
Bij onze stand tijdens de kerstfair kunnen de kids een mooie kerstglittertattoo laten zetten. Alle opbrengsten gaan naar onze spieractie, Pompe de Wereld uit!
Kom naar de stand en steun onze actie! Raad het aantal kerstballen in de pot en win een dinerbon!

Bij voorbaat dank,

Marleen Buitenwerf