Geslaagde kinderspeelmiddag Priegeltoen

Vandaag was de jaarlijkse kinderspeelmiddag in speeltuin Priegeltoen. Het zonnetje scheen en zo’n 120 kinderen vermaakten zich op en rond de opblaastoestellen. Ook dit jaar was de buikglijbaan weer favoriet. Ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden konden onder het genot van een kop koffie of thee even bijkletsen. De ranja voor de kinderen vloeide rijkelijk en er kon ook een glaasje cola of sinas gedronken worden, met dank aan de beweegtuin. Verder werden ze nog verwend met een snoepje van dorpsbelangen, een zakje chips van Priegeltoen en een ijsje gesponsord door Abiant. De kinderen stonden in de rij om zich te laten schminken door Chantal. Voor eventuele incidenten was Margriet van de EHBO aanwezig. Al met al een gezellige, zonnige geslaagde middag.

Foto’s Jan D. Pijper


Foto’s Jan G. Hazeveld

Bestuur speeltuinvereniging Priegeltoen

Dorpsagenda