Gebiedsregisseur vanaf 2019 woensdag aanwezig

Vanaf januari 2019 zal de gebiedsregisseur elke 4e woensdag van de maand van 10.00-12.00 uur aanwezig zijn in de Steunstee. Met uitzondering van de maanden juli en augustus.

Gebiedsregisseur Edwin Broekman werkt maandelijks een vast dagdeel in Spijk.
Als gemeentelijk aanspreekpunt voor de leefbaarheid in het dorp, kunt u bij hem terecht voor vragen, ideeën, wensen of anderszins. Uw vragen kunnen ook van persoonlijke aard zijn. Afhankelijk van uw vraag, vervult hij de rol van vraagbaak, wegwijzer, ondersteuner, doorverwijzer of meedenker. Langskomen voor een praatje en kop koffie of thee kan natuurlijk ook. Loop gerust binnen.

Af en toe kan er een gewijzigde dag/datum zijn, dit zullen wij vermelden in de agenda.

Locatie:
Steunstee, Ubbenasingel 3 van 10.00-12.00 uur.
Tevens telefonisch bereikbaar op het volgende nr. 06 55 47 70 82 of
e-mail e.broekman@delfzijl.nl

UPDATE 16 MAART 2020
Als gevolg van alle maatregelen die de overheid neemt tegen het Coronavirus, heeft de gemeente alles afgelast wat het zelf organiseert (ook bijeenkomsten minder dan 100). Dat betekent dat ik t/m 6 april 2020 al mijn afspraken afzeg en ook mijn maandelijkse zittingen in de dorps-en en buurthuizen afzeg.

Wilt u meer informatie over gebiedsregie: bel of mail of ga naar gebiedsregie Delfzijl

Dorpsagenda