Stijlvol Bloemen nieuw bedrijf in Spijk

Na jaren van twijfel heb ik eind vorig jaar de knop doorgehakt, naast mijn huidige baan ben ik nu voor mezelf begonnen. Een nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen en een nieuw bedrijf ‘Stijlvol Bloemen’ in Spijk. Het adres voor mooie creatieve boeketten, bloemstukken, bruidswerk en rouwwerk.

Ik bezit geen winkelpand en heb niet standaard bloemen in huis. Hierdoor is het belangrijk dat u een bestelling minimaal 2 dagen van tevoren aan mij doorgeeft. Stijlvol Bloemen bespreekt al uw wensen graag rustig met u door. Dit kan bij u thuis in uw eigen omgeving, maar is ook mogelijk bij mij thuis.

Bereikbaarheid
Telefoonnummer: 0617487949
Facebook Stijlvol Bloemen
Ik ben het best bereikbaar op dinsdagmiddag, woensdag en vrijdag. Op de overige dagen bel ik u terug als ik zie dat ik een nummer heb gemist.

Workshops
Ook geef ik aan huis gezellige workshops met een groep vrienden of collega’s. Ik plan meerdere vaste datums per jaar in, maar het is altijd mogelijk om op een ander tijdstip met een groep van minimaal 4 personen een workshop af te spreken.

De eerste workshop die ik dit jaar geef is op dinsdagavond 12 februari van 19:30 uur tot 21:30 uur. Deze workshop wordt bij mij thuis aan de Lage Trijnweg 18a in Spijk gegeven. We gaan dan een vogelvoerkrans voor buiten maken. De kosten zijn € 20,- incl. koffie/thee met iets lekkers. Het enige wat u mee hoeft te nemen is een draadtang. Lijkt het u leuk om mee te doen, geef u dan nu op. Vol=Vol

Valentijnsactie!
Verras je geliefde met iets fleurigs en iets lekkers.
De actie bestaat uit een bloemetje en een taart (voor 4 personen)
Bestellen kan t/m zaterdag 9 februari.
De kosten zijn € 19,95
Bestel snel, want voor de taart geldt op = op

De foto’s zijn voorbeelden

Hendrieke Keizer