Stoetbomen overhandigd op De Borgstee

Vandaag werden er maar liefst 21 stoetbomen overhandigd aan de kinderen van groep 3. Dit werd traditioneel gedaan door de kinderen van groep 8.
Juf Els en juf Margreet hadden besloten dat de grote stoetboom, die op zolder stond, dit jaar van extra veel water voorzien moest worden, omdat het zo’n hete zomer was. Halverwege de trap naar zolder durfde juf Els echter niet meer verder, omdat ze last had van hoogtevrees. Juf Margreet bekende dat ze bang was in het donker en bang voor muizen. De gieter bleef dus vol. Uiteindelijk hebben ze besloten met alle leerkrachten een Whatsappgroep op te richtten, zodat de boom elke week door een andere leerkracht verzorgd kon worden. Het resultaat mag er zijn. De stoetbomen zien er dit jaar fantastisch uit.

Foto’s Peter van Kooten


Foto’s Linda Scheltens

Dorpsagenda