Marktplaats@Bierum op 16 juni

Zaterdag 16 juni wordt in Bierum weer een Marktplaats@Bierum gehouden. Marktplaats@Bierum is een particuliere verkoop van eigen spullen vanaf eigen erf, tuin, schuur, kofferbak, oprit en straat. Er zijn >35 deelnemers door het gehele dorp die hun spullen uitstallen en verkopen. Bij elk verkooppunt ligt een route van de deelnemers, middels de plattegrond kunt u gemakkelijk de looproute bepalen. De verkooppunten zijn te herkennen aan een vlag. De verkoop is van 13:00 – 16:00 uur.

De verschillende deelnemers (de aantallen tussen haakjes) zijn te vinden aan de Bakkerstraat (1), Hereweg (13), Binnenweg(1), Luingaweg(8), Molenlaan(3), Schipperslaan(2), Borgsingel(2), Torenlaan(2), Spijksterweg(1), Bredeweg(1).

Tevens is er live muziek aan de Hereweg.

We wensen alle “verkopers” een goede omzet!

Henry Noot
Stichting Dorpsbelangen Bierum

Dorpsagenda