Nieuws van de fotoclub

Het nieuwe seizoen van de Spiekster fotoclub is weer begonnen.

Zoals gewoonlijk hadden de leden een opdracht gekregen om fotograferen

Dit keer was het onderwerp: draden. Op de clubavonden worden de foto’s besproken en op een positieve manier van commentaar voorzien. Immers we willen elkaar verder helpen.

Tijden veranderen en dat is ook bij de Spiekster Kiekers te merken. Na 11 jaar hebben we afscheid genomen van het competitieve element. Geen cijfers meer aan de foto’s hangen, maar de manier van fotograferen, de techniek en de creativiteit worden nu uitvoeriger besproken. Toch wijst elk lid nog de voor haar of hem meest aansprekende foto’s aan.
Hiervan worden er elke maand een aantal op onze website: www.spieksterkiekers.nl geplaatst. Bijgaand 4 van door de leden gekozen foto’s met het onderwerp: draden.

De foto’s zijn gemaakt door: Bob Meijer uit Beerta, Etty Meijer uit Oudeschip, José Huisman uit Spijk en Oomke Frans uit Oosteinde. Onze volgende opdracht is: “uitgebloeid”

Als je interesse hebt om mee te doen, dan kun je vrijblijvend een avond meemaken. Info: spieksterkiekers@gmail.com of Jan Peter Kapteijn: 0596-591257.

De volgende clubavond is donderdagavond 20 oktober 2016, aanvang 19:45 uur in Pro Rege.
Jan Peter Kapteijn

Dorpsagenda