Veerverbindingen vanuit Delfzijl

Even met dit warme weer er lekker tussenuit?

Veerboot “AG-EMS”
Combineer een fietstocht door Nederland, Rheiderland of Ostfriesland met een overtocht naar Borkum. Een unieke belevenis! Duidelijk aangegeven fiets-/wandelroutes brengen u door idyllische wierdedorpen en prachtige, weidse landschappen.

Van Delfzijl naar Emden-Knock of Borkum en weer terug. Van mei tot september kunt u in een combinatie van fiets en boot met de MS “Wappen von Borkum” van Delfzijl naar Emden-Knock of Borkum. Reservering noodzakelijk! Kijk voor de dienstregeling, prijzen en voorwaarden op de website van AG-EMS.
*Update 2019: De veerboot “AG-EMS” vaart helaas alleen nog vanuit de Eemshaven naar Borkum.

Veerboot “Dollard”
Daarnaast is er een mogelijkheid om gebruik te maken van de Dollard Route. Het betreft een overtocht van Delfzijl via Ditzum naar Emden en weer terug. Kijk voor dienstregeling, prijzen en voorwaarden op de website van de Dollard route.

Landman is een begrip aan onze kant van de Eems. Heeft u de keuken van Altes Haus Am Siel in Ditzum al eens geprobeerd?

Dorpsagenda