Speeltuinmiddag in de Priegeltoen

Vandaag (zaterdag 25/6) organiseerde Speeltuinvereniging Priegeltoen de jaarlijkse speeltuinmiddag. Zo’n 100 kinderen wisten dit jaar, ondanks het bewolkte en af en toe regenachtige weer, hun weg naar de speeltuin te vinden. Er werd fanatiek gebruik gemaakt van de diverse opblaas toestellen, vooral de buikglijbaan was zeer in trek. Ook van het treintje werd flink gebruik gemaakt. Diverse tochten zijn door het dorp gereden met chauffeur Henk. Ook vele ouders maakten gebruik van de mogelijkheid tot een rondrit. Er was gratis ranja, koffie en thee, liters zijn er doorheen gegaan, want van spelen en kletsen krijg je dorst. Ook wisten de kinderen de weg naar de ijsjes en chips te vinden. Het schminken werd weer professioneel gedaan, de rij was lang, maar het wachten waard. Al met al een zeer geslaagde dag. Alle vrijwilligers super bedankt en hopelijk tot volgend jaar.

bestuur speeltuinvereniging
Linda Scheltens


Foto’s Peter van Kooten

Dorpsagenda