Spiekster Kookbouk

Vanaf donderdag 10 maart kunt u zich inschrijven op de intekenlijst van het Spiekster Kookbouk. Dit kookboek is samengesteld door de inbreng van vele dorpelingen. De opbrengst van het kookboek gaat naar de World Vision. World Vision is een wereldwijde organisatie die wil dat kinderen in ontwikkelingslanden gezond zijn en onderwijs krijgen. World Vision zet zich al 25 jaar in om honger uit de wereld te helpen. Door het kopen van dit kookboek steunt u World Vision. U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar : marleen.kooistra@planet.nl , brendaheun@hotmail.com
Zodra alle bestellingen binnen zijn, nemen wij contact met u op. De kosten van het kookboek zijn 7,95 euro. Dit project wordt ondersteund door het jeugdwerk en de diaconie/zwo van de gemeente Spijk/Losdorp. U kunt zich inschrijven tot 30 april.

Marleen Kooistra

Dorpsagenda