Jeugdsoos Spijk collecteert voor Jantje Beton!

Van 7 t/m 12 maart 2016 wordt de jaarlijkse Jantje Beton Collecte georganiseerd: een collecte voor en door het jeugdwerk bij u in de buurt. In Spijk lopen de jongeren van de Jeugdsoos Spijk voor de Jantje Beton Collecte: 50% van de collecteopbrengst is bestemd voor
deze collecterende organisatie. De jongeren van de Jeugdsoos hebben samen besloten dit gedeelte te doneren aan de Speeltuinvereniging in Spijk. De andere helft van de opbrengst gebruikt Jantje Beton voor projecten die ervoor zorgen dat alle kinderen in Nederland vrij en
avontuurlijk buiten kunnen spelen. Want buitenspelen is gezond en leuk!

Geef daarom aan de Jantje Beton-collectant en help de kinderen uit uw omgeving maar ook de rest van Nederland om vrij buiten te kunnen spelen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.jantjebeton.nl

Johnny Sikkema

Dorpsagenda