Catch of the day

Terwijl ik in de tuin naar de verrichtingen van onze FC zat te luisteren streek er wel een hele grote vogel neer op ons gazon. Geen idee wat die hier kwam doen want katten lopen hier centre ville behoorlijk veel rond. Langzaam liep de grote vogel naar onze voortuin en konden we hem vanaf het terras niet meer zien. Linda en ik zijn naar binnen gerend omdat vanachter het glas in de kamer het beest te observeren. Helaas maakte een van onze katten een eind aan deze korte visite. Omdat mijn camera toevallig in de kamer lag heb ik nog twee aardige plaatjes kunnen schieten. Via Google zijn we erachter gekomen dat het hier een zwarte ooievaar betrof.

Of het nu echt bijzonder is weet ik niet maar voor ons in ieder geval wel. Net als het uiltje dat twee week geleden in een van de bomen voor ons huis zat.

Jan G. Hazeveld

Een gedachte over “Catch of the day

  • 31 augustus 2014 om 23:11
    Permalink

    Het is een jonge zwarte ooievaar, denk ik.

Reacties zijn gesloten.

Dorpsagenda