Nationale Speeltuindag wederom groot succes

Vandaag werd de nationale speeltuindag 2013 ook in Spijk gevierd. Even leek het erop dat het weer roet in het eten zou strooien. De regen kwam vlak voor de opening met bakken uit de hemel. Gelukkig voor de kinderen en de organisatie (Speeltuin Vereniging Priegeltoen) scheen de zon volop deze middag. Ondanks de zon waren er diverse kinderen die na uren op de glijbaan te hebben gezeten toch wel een beetje liepen te rillen. Voor die kinderen wachtte thuis waarschijnlijk een lekkere warme douche.

Jan G. Hazeveld

Een gedachte over “Nationale Speeltuindag wederom groot succes

  • 16 juni 2013 om 00:20
    Permalink

    Jan Hazeveld bedankt namens het bestuur Speeltuin vereniging Priegeltoen
    voor de mooie foto’s

Reacties zijn gesloten.

Dorpsagenda