Want mama is de allerliefste

Wij mannen zijn, door de bank genomen, niet erg attent. Ook veel creativiteit in het uitzoeken van een cadeautje, zit nou niet echt in onze genen.
Een goede vriend van mij, nota bene huisarts, kocht voor de verjaardag van zijn vrouw, een matje voor rond de toiletpot. Mocht hij nog enig krediet hebben bij zijn vrouw, dan had hij dat met dit verjaardagscadeau voorgoed verspeeld.
Dit zat ik vanochtend allemaal te overpeinzen, toen mijn oog op de folder van de Coop viel. Die lag tussen de kranten op tafel. “Voor de leukste moederdagcadeaus”, staat op de eerste pagina. Dit is natuurlijk gericht op de vaders van erg jonge kinderen. Ik bedoel, die vaders die zelf het moederdagcadeau voor hun vrouw moeten kopen. Een helpende hand voor diegenen, die zelf niets kunnen verzinnen.
Na bestudering van de folder, lijkt het mij toch niet verstandig blind te varen op de adviezen. Denk vooral even na of het nou wel verstandig is, Wilkinson Sward scheermesjes voor women, te geven. Ook het getipte boek van Martine Goossens, “In Therapie”, lijkt mij een riskant geschenk.
Hier mijn tip: van € 12.79 voor € 10,49; een fles Passoa, the passion drink.

3 gedachten over “Want mama is de allerliefste

  • 6 mei 2012 om 10:47
    Permalink

    Of een parfum, bloemen, weekendje Parijs, serenade, etentje, roman…
    Maar het allermooiste voor de moeder is en blijft denk ik voor iedereen hetzelfde: een door de kinderen bedacht en gemaakt ontbijt op bed en vervolgens overladen worden met kusjes, knuffels en een zelf gemaakte knutsel! (vooral ook mede mogelijk gemaakt door de juffen en meesters op school!)

    • 6 mei 2012 om 12:06
      Permalink

      Bah al die kruimels in bed! Maar dat weekendje weg voor de kinderen is een bon idee .. Lekker rustig 🙂

  • 6 mei 2012 om 11:51
    Permalink

    Wat ben ik blij dat ik ‘s ochtends rustig wakker word.Geen horde kinderen met zelfgemaakte dingetjes die met een week bij de vuilnis liggen.Ook moederdag en vaderdag geldt voor mij hetzelfde.Een heerlijke rustige zondagmorgen.Humor,dat is zo mooi,kan je alle kanten mee op.Ook nu.

Reacties zijn gesloten.

Dorpsagenda