Aargens wat te doun

Komende week is het feestweek in Spijk en ‘din is er hier altied wat te doun’. Stichting Dorpsbelangen heeft dit jaar een programma samengesteld dat vrijwel volledig wordt afgewerkt in de kern van het dorp. Het kerkheim wordt ‘as i write’ omgedoopt tot evenemententerrein. De vlaggetjes hangen er al strak in de wind en hier en daar verschijnen ook de Spiekster vlaggen al.

De feestweek kan niet beter beginnen dan wanneer Poolster er vanmiddag in slaagt om de klus van vorige week af te maken en promoveert naar de Derde klasse. Ik weet dat dat raar klinkt uit de mond van iemand die 10 jaar voor Godlinze heeft gevoetbald … maar het is wel gemeend!

Als redactie van SPIJK.NET willen we een pagina gaan maken waar we de leukste foto’s uit het dorp gaan publiceren. Uw foto’s willen we daar nadrukkelijk een plaats geven! Heeft u leuke foto’s die u met het dorp wilt delen dan kunt u die naar ons mailen via ons contactformulier. Wel hebben we een verzoek om de foto’s, indien mogelijk, te verkleinen. Het liefst naar 72dpi zodat onze mailbox niet al na vier foto’s vol is gelopen.

Je kunt de komende week eigenlijk niet beter beginnen dan toch nog even te luisteren naar het geweldig vrolijke nummer van de Boetenbaintjes.

Fijne -en mooie Pinksterdagen
Jan G. Hazeveld

Dorpsagenda