Kinderspeelmiddag

Vooruitlopend op de feestweek in Spijk had SpeeltuinverenigingPriegeltoen een Kinderspeelmiddag georganiseerd op woensdag 25 mei van13:30 tot 16:00 uur.

Voor deze middag hadden we de medewerking van de NUSO, landelijke speeltuin organisatie, die met een bus vol spullen kwam zoals een luchtkussen, een digitale voetbalmuur, vier op een rij, airhockey tafel, tafelvoetbalspel, blikgooien, skippybalrace, zakelopen en nog veel meer. Ook het “Huis van de Sport” werkte mee door het Unihockey te begeleiden door meester Andries, onder de kinderen bekend van de naschoolse activiteiten. Daarnaast was onze Spijkster steun en toeverlaat Ebel aanwezig met de trein waar jong en oud van kon genieten.

Ruim 120 kinderen namen deel aan deze spelmiddag. Mede door het prachtige weer, de chips, ranja, ijsjes en de begeleiding van de moeders die een oogje in het zeil hielden bij de spelletjes werd de middag een groot succes. Aan het einde van de middag kregen de kinderen allemaal nog een mooie strandbal mee om de zomer in te luiden.Kortom een GROOT succes.

Namens de speeltuinvereniging willen we iedereen bedanken die hieraan heeft willen meewerken, mede dankzij jullie konden we deze middag organiseren, bedankt.

Een jasje en Mega Mindy rugzak zijn blijven liggen, af te halen op Nesweg 17.

Richard Pijper

Dorpsagenda