Zomerlidmaatschap 2024 T.V. Oldencate

Zomer Challenge – T.V. Oldencate

Tennisvereniging T.V. Oldencate biedt deze zomer opnieuw tennis voor mensen (vanaf 18 jaar) die op een laagdrempelige manier kennis willen maken met tennis. Ook sporters die een zomerstop hebben van hun eigen sport zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge. 

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden (juli t/m september) waarbij spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan de activiteiten die door de vereniging worden georganiseerd als ook activiteiten en toernooien die door de KNLTB worden georganiseerd.

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn €45-. Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met Tennisvereniging T.V. Oldencate, info@tvoldencate.nl of via het aanmeldformulier op de website: T.V. Oldencate (tvoldencate.nl)

Suzanne Ritsema

 T.V. Oldencate
Willem de Mérodelaan 2, 9909BW Spijk (GN)

Dorpsagenda