Opening Ommetje Spijk

Afgelopen vrijdag was het zover. De opening van het Ommetje Spijk. Met zo’n 60 belangstellenden mochten wethouder Pier Prins en Jan Lalkens het ommetje openen. Als nazaat van de familie Huizinga deelde de heer Lalkens met de aanwezigen de mooie herinneringen aan het boerderijtje op Jelishorn en hoe hij betrokken raakte bij het ommetje.

Na het officiële gedeelte konden de aanwezigen onder het genot van een drankje en hapje het mooie informatiebord bekijken. Daarna was het mogelijk om met of zonder een stickerkaart het ommetje te lopen, waarna de kinderen bij terugkomst de volle stickerkaart konden inleveren en konden genieten van een welverdiend patatje van de aardappelen van Van Zwol.

Onder de ingeleverde kleurplaten zijn als winnaars uit de bus gekomen: Julia Wiersum 4 jaar en Jorien 9 jaar. Het prijsje komt zo spoedig mogelijk jullie kant op.

Als werkgroep willen we iedere vrijwilliger die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan de realisatie van dit ommetje nogmaals bedanken voor jullie inzet. Ook dank voor alle belangstellenden.

Dat het Ommetje Spijk een aanwinst mag zijn voor Spijk en de omgeving en velen ervan zullen genieten!

Monique Kats-Flikkema, Hinnie Hofman en John Hoving

Dorpsagenda