Team Jesper Bingo een overweldigend succes

Afgelopen vrijdag 15 september was het dan zo ver, de team Jesper Bingo. De avond begon met een prachtige opening van Annelies over het ontstaan van onze acties. Vervolgens werd de Bingo geopend door Jesper zelf die daarvoor een heerlijk applaus kon ontvangen. Daarna nam André de presentatie op zich voor de gehele avond. Door de enorme hoeveelheid kado’s die we van onze sponsoren hadden ontvangen konden we 6 rondes, een gratis ronde, spelrondes en een hele mooie superronde spelen. Heel veel mensen konden met een prachtige prijs naar huis. Daarvoor zijn wij onze sponsoren (die de hele avond op het scherm te zien waren) erg dankbaar.

Wat een ongelooflijk gezellige avond hebben we gehad en wat zijn er veel mensen geweest die team Jesper een warm hart toe dragen. Super fijn om te merken dat er zo meegeleefd wordt en dat we er met z’n allen, inclusief de medewerkers van het Spiekhoes, zo’n prachtige avond van hebben kunnen maken.

De avond werd met het gehele team Jesper op het podium afgesloten door de opbrengst van de Bingo bekend te maken. Maar liefst €2230,- hebben we opgehaald!!! Dit bedrag is inmiddels al bijgeschreven op onze sponsorpagina, waardoor de teller nu op €9245,- staat.
https://2023.hetoranjepad.nl/teams/team-jesper

Het Oranjepad (7 oktober) komt nu steeds dichterbij en wij zetten nog even door om er een nog mooier eindbedrag van te maken. A.s. woensdag staan we met een #team Jesper kraam op de tuinfair bij fam. Kroeze aan de Nesweg 2 met o.a. tulpenbollen, jam, zoet/zure courgette, hartjes-sleutelhangers en glittertattoos. Daarna zullen we op 3 oktober het bedrag bekend maken van de statiegeld acties bij de PLUS in Spijk en in Appingedam, tot die tijd kan iedereen zijn statiegeldbon nog inleveren op beide locaties.

Lieve groeten van #teamJesper

Dorpsagenda