Ideale omstandigheden jeugdviswedstrijd

Zaterdagmiddag 3 september vond onder ideale omstandigheden de jeugdviswedstrijd van H.C. De Karper uit Spijk plaats aan de Gracht in Delfzijl. Er werd in 2 leeftijdscategorieën, groep A (7 t/m 9 jaar) en groep B (10 t/m 12 jaar) gestreden om het kampioenschap van Spijk e.o. In groep A met 8 kinderen en in groep B met 9 kinderen werd van begin af aan fanatiek gestreden om elk visje. Alles telde en dat was ook maar goed, omdat er weinig maatse vis gevangen werd. Allen vingen vis! Dit alles onder begeleiding van deskundige vrijwilligers. De kinderen moeten er wat van leren.

Winnaar in groep A werd Julien Robot
Winnaar in groep B werd Jeroen Kloosterhuis
Winnaar of verliezer, ieder ging met een leuk prijsje huiswaarts. De afsluiting in ons clubcafé was gezellig en alle kinderen werden getrakteerd op patat met iets lekkers er bij.
Een zeer geslaagde dag.

Pieter Haan
secr. H.C. De Karper Spijk

Dorpsagenda